Aanstaande Aktiviteiten Noord Brabant


                                      Klik op de aktiviteit voor meer info.

Ben jij BNMO-lid en zou je graag aan het ontmoetende programma 'OPD Doorn' willen deelnemen, maar is 4 dagen voor jou te lang?
Dan is misschien het 2-daagse programma 'Ontmoeting BNMO' iets voor jou.
Plezier en ontspanning staan bij dit programma voorop. In een mooie bosrijke omgeving ontmoet je andere leden, in een ongedwongen sfeer. Er worden...

Op zondag 13 oktober hopen we u allen te ontmoeten. Met dit museumbezoek willen we ook de leden die nog werken en leden met kinderen een kans te geven om een activiteit van BNMO-afdeling Noord-Brabant te bezoeken.

Op zondag 6 oktober hopen we u allen te ontmoeten. Met dit museumbezoek willen we ook de leden die nog werken en leden met kinderen een kans te geven om een activiteit van BNMO-afdeling Noord-Brabant te bezoeken.

Op de u toegestuurde busopstapkaart staat de datum 28 september vermeld. Dit moet zijn Vrijdag 27 september.
Onze excuses hiervoor.
Deze inschrijving is inmiddels verlopen.

Je maakt kennis met de BNMO, het programma-aanbod en de trainers in Doorn. Verder krijg je een rondleiding in het Basis-gebouw. Zo zie je verschillende trainingslokalen, de fitnesszaal, hotelkamers en het restaurant. Natuurlijk ontmoet je deze dag ook andere (nieuwe) BNMO-leden en is er ruimte voor onderling contact. Samen met jouw partner krijg je...