Bezoek aan de Beekse Bergen

07-10-2017

Op zaterdag 7 oktober jl. mochten we 99 volwassenen en 29 kinderen begroeten in het Safaripark te Hilvarenbeek. De opkomst was groter dan we hadden (durven) verwachten en de sfeer was prima. We mochten diverse jonge leden begroeten en tot genoegen bleken er ook leden bij die zich langere tijd niet hadden laten zien, nu aanwezig. Bij aankomst werd iedereen verwelkomt met een kopje koffie/thee en een heus zebragebakje. Na het gebruikelijke bijpraten kon men op eigen gelegenheid 'vrij' in het park rondlopen en was er gelegenheid om een tochtje met de boot te maken. De gebruikelijke lunch mocht dit keer ook niet ontbreken.

Daarna stapten veel leden in een heuse bus om rondgereden te worden tussen de wilde dieren, maar er waren ook leden die dat met hun eigen auto deden. Naast de bekende dieren nam een zeer enthousiaste Ranger alle BNMO'ers mee op een onvergetelijke reis langs de wilde dieren en de verrijkende natuur. Op deze toch wat regenachtige , dag kwamen we Giraffen, Pater Davidsherten, Kaapse buffels , leeuwen en nog veel meer wilde dieren tegen. 

De aanwezige kroost vermaakte zich prima en sommige kinderen vertelden spannende verhalen over de dieren die ze hadden gezien. Nog even wat drinken en tja, dan is zo'n dag toch al weer snel voorbij. We mochten van diverse leden bedankjes ontvangen en complimenten ontvangen.Het weer was gelukkig beter dan de weermannen en vrouwen hadden voorspeld. Ook dat was een opsteker, al kwamen niet allemaal droog in de auto toen we huiswaarts gingen. Dit uitje is met veel plezier georganiseerd door de Aktiviteitencommissie.