Op 11 december hadden we de eerste Kerstbijeenkomst in Deurne, we waren met 83 personen aanwezig. Bij ontvangst werd een kopje koffie of thee aangeboden en kon men kiezen uit een heerlijk stukje taart. Het was goed om te zien hoe veel plezier het de mensen doet om elkaar weer te zien, met allerlei verhalen over en...

Op zondag 13 oktober waren we om 10.30 u uitgenodigd in Klundert, voor een bezoek aan het Nationaal Suiker en Vlasmuseum. Helaas was de opkomst niet erg groot maar desondanks was het erg gezellig. Met een aantal van 20 personen konden we er een leuke dag van maken.

Het Prehistorisch Dorp is gevestigd in de Genneper Parken te Eindhoven, het is een historisch openluchtmuseum. Het museum toont aan de hand van archeologische reconstructies van gebouwen hoe er vroeger gebouwd werd.
De historische bewoners van het dorp (tijdgidsen genoemd) ontmoeten de bezoekers op hun erven, hoeves of ambachtshuizen voor een...

De jaarlijks terugkerende boottocht was wederom een succes met 157 deelnemers.
De activiteitencommissie had 3 bussen ingezet en daar waren ook geen bijzonderheden.
De voorzitter, zijn vrouw en ik wij waren om 10.30 uur op de boot en konden meteen de eerste gasten verwelkomen en al snel volgden er meer leden die met eigen vervoer waren gekomen.